Öronplastik

Nu har jag genomgått öronplastik genom landstingets försorg och på detta sätt sparat femtontusen kronor i jämförelse med vad jag skulle fått betala om jag gjort mitt ingrepp privat. Anledningen då? När jag var yngre så töjde jag mina hål i öronen till 25 mm och skaffade mig ett par riktigt fina pluggar i ädelträ. När jag sedan "växte ifrån" det så hade jag mina hål kvar och de vart aldrig mindre än 15 mm och så har de varit i flera år.

Som ni som läst min blogg vet så är jag full med stigman, de flesta är relaterade till min beroendesjukdom, men det finns också andra; detta var en av dem, så om ungefär en vecka när man tagit stygnen så kommer jag att ha helt "normala" öronsnibbar igen, förutom de eventuella ärr som kommer från plastiken, men hellre ärr än avlånga, oformbara hål.

På tisdag nästa vecka så ska jag på mitt första samtal i min neurologiska utredning, jag ska träffa en specialistläkare, en psykolog och en kurator som tillsammans ska ställa en (förhoppningsvis) korrekt diagnos. Jag förmodar att jag kommer att få träffa dem mer än en gång, annars finns risken att jag kommer att ifrågasätta deras kompetens. Samma dag ska jag för övrigt på information om min andra, kommande operation, men då det skiljer många timmar mellan dem så kommer jag både att ha tid med lunch och en tupplur.

Kvällen har avnjutits med stegarbete tillsammans med min sponsor, ett möte i min hemmagrupp följt av ett praktiskt möte som faktiskt gick riktigt bra. Sen vart det snabbmat då affären stängt när det praktiska var slut, ett samtal med en gemensamhetsvän som gav mig en massa beröm för att jag tar saker och ting mycket bättre sen jag började gå in för mitt stegarbete. Sen talade jag med min far en stund och ytterligare en dryg timme med min mellanbrorsa som jag verkligen hoppas kommer ner till helgen. Nu väntar sängen, sinnesrobön och "det vanliga" överlämnandet efter ett väl utfört fotarbete.

Jag är totalt maktlös inför alkoholen, drogerna och vad andra människor kan hitta på.
Jag gör fotarbetet och lämnar över resten till min högre makt.
Jag önskar att fler kunde se verkligheten som jag ser den.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0