arton månader

...tog jag igår men det är ikväll jag får den grå brickan och min medalj.
Man brukar säga att färgen symboliserar den "grå vardagen" och det är verkligen där jag befinner mig, om än att solen är gul och skyn blå, gräset grönt och hunden svart :p

Medicinjustering (igen)

Nu har jag fått min medicin justerad igen, tillbaka på normaldos(?) 150mg efexor per dag plus lite annat för att få mig lugn och sömnig. Jag känner ännu ingen skillnad och oroar mig mest för det kommande mötet med försäkringskassan, avstämningsmöte kallas det visst; undra vad vi ska stämma av? Mitt tillstånd är statiskt om än försämrande.

För övrigt så är det påskafton idag, och det ska firas med ett möte kl 13 och en påskmåltid kl 16 tillsammans med min sponsor och ytterligare två medlemmar i NA.
Kvällen kommer att avslutas på samma sätt som de senaste tre kvällarna, med en riktigt lång promenad med hunden; gårdagens varade i två timmar utan uppehåll, annat än för luktande, pissande och en och annan skitning (självklart av hunden :P).

På det hela taget känns det okej, jag längtar dock till tisdag då jag har nästa session med min ärade psykolog, och till den nionde då jag har nästa sittning.

RSS 2.0